Nejste přihlášen/a.
zdarec panové koupil jsem si lustr se seti zarovkama a mam problem ten ze když tam dam 6x 8w led tak lustr jen problikne a nic ale kdyz tam zajim jen tri tak je to ok predtim jsem tam mnel 6x 4w ledky a ty nesvitili ani na 50% takze asi bude chyba v lustru že
Zmerajte po demontazi lustru, ako je zapojeny. Kolko vodicov vam trci zo stropu? Je tam jeden vypinac alebo rozpoleny?
za stropu mam tri vodice nula pe a faze jinak lustr je ovladan ze tri mist a jde o lustr bonami.cz/... podle vyrobce podporuje vsechny typy zarovek
vsechny svitili jen v pripade pouziti 40w zarovek ale to byla tma jak v pytli jelikoš nejeli na plej vykon a zkousel jsem tam nechat jenom jednu tak mi lustr nesvitil vubeczkusim koupit obycejne zarovky a vyzkousim ale je mi divne ze to nesviti na plnej vykon
a zkousel jsem ho napojit natvrdo bez vypinace a jeho světelný vykon byl roznež mizerny zarovky jeli tak na 50%
Posobi to dojmom, ze zapajate ziarovky do serie, luster ma mozno viac okruhov a vy namiesto spojenia vsetkych paraelne tam vyrobite na svorkovnici seriove zapojenie, cim bude na kazdej len polovicne napatie. Co by odbornik zistil za 3 minuty.
Vsetko nafotte a dajte to sem alebo rovno volajte odbornika na miesto.
když nesvítí samostatně jedna žárovka tak to fakt vypadá na divný zapojení. Sundat lustr a proměřit kam jde fáze /černá/ musí jít na spodní plech objímky každé objímky..
pískat musí jen jazýčky je myšleno jak? Definuj přesně...
P.S. pokud jsi se díval pozorně tak z lustru jde černá takže hnědou bude hledat dlouho.
no právě mám obavu že tazatel za jazýček bude považovat boční kontakt objíky. Formulace nedostatečná.Já doporučuji spodní kontakt v objímce--výše..protjsem se zeptal..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.