Nejste přihlášen/a.
Také nemám rád polovičaté řešení, ale někdy to prostě jinak udělat nejde. Tedy jde, ale za cenu neúměrného úsilí a nákladů.
Řešil jsem podobný problém - na starém linu (kdysi pokládalo OPBH) a koberci (pkládal jsem kdysi já) stylovou mám skříň, dlouhou 3,5 m, vysokou 2,2 m a těžkou, že s ní mají 2 lidi co dělat, aby jí aspoň posunuli. Skříň je sice rozebíratelná, ale když jsem jí před 20 lety koupil v bazaru, chybělo v zadní stěně 150 šroubů (kolik je jich tam celkem netuším). Je otázka, jestli by další demontáž skříň ve zdraví přežila a novou rozhodně pořizovat nechci. Takže při představě, že bych to měl zase celé rozebírat a skládat dostávám osypky.
Takže jsem koberec kolem skříně pečlivě odřízl a na volné lino položil koberec nový, do kterého jsem vyřízl "výklenek". Jde to udělat tak, že to není poznat, ale vyžaduje velkou přesnost.
Víto co za život udělá každý spoustu kompromisů?
Co bude místo koberce? Proč by tam nemohlo být lino stále, na něj třeba ekoflex a plovoučka? Nebo na lino dát lino? Nebo nový koberec.
Nebo proč nevybourat skříň, odstranit vše, pak dát nějakou krytinu a novou skříň.
Vždyť je rozhodnutí jen na Vás. Páč možností je mnoho..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.