Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závady pákové baterie

Od: dzejar* odpovědí: 6 změna:

Slyšeli jste už někdo o tom, že by páková vodovodní baterie při nějaké závadě propouštěla ze studeného do teplého rozvodu potrubí vodu? I při zavřeném stavu? Čili fungovala by jako takový neřízený směšovač?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

3x
Možná je špatná kartuš -pakovebaterie.cz/clanek...vodovodni-pakovou-baterii-nejca-span...
doplněno 28.04.10 07:36:

pakovebaterie.cz/...

bruk600*
hodnocení

0x

Neslyšel, ale možné to docela je.

arakain77*
hodnocení

0x

Pokud vám tak opravdu pouští,dá se opravit.Jenže náklady a čas na opravu po sečtení vyjdou dráže,než nová baterie.Já měl něco podobné a raději jsem koupil novou.

dzejar*
hodnocení

0x

Tak abych to ukončil - díky Kytce jsem rozebral baterii a chybělo kus těsnění mezi přívody teplé a studené. Takže po krátkém a neúspěšném shánění nového těsnění jsem zakoupil novou levnou baterii a mám snad na 5 let (záruka) klid. Díky všem za odpovědi.

kytka*

Ať Vám slouží bez problémů *tuc*

lidus*
hodnocení

0x

Jelikož se nám toto stalo tak vím , že je to špatná kardrič-takové to plastové s těsněním. Po výměně funguje.

doplněno 03.05.10 11:00:

Omlouvám se, právě se vrátil manžel jmenuje se to KARTUŠ a na Myjaváckou dřezovou baterii stojí 420kč a máte si ji tu starou vymontovat nebo znát č. baterie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]