Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prádlo z pračky nevoní.
Vonné kuličky, jakékoliv aviváže.
Čištění pračky - Savem na podlahy, čističe praček , ocet.. nic.
Odpadová trubice je výše než odpad, i jsem do ní koukl a čístá.
Když v ní vyperu oblečení od stolice, tak všechno co jsem pral tak to tím načuchne a už to nejde vyprat.. jakoby jde, ale buď 2x na 50 stupnu a predpirka atd.. a velmi těžko.
Mám pocit, že v nové AEG pračce, zhruba tahle verze to nedělalo : pracky.heureka.cz/...
Nynější pračka, 8 let stará umí 90 stupnu, i odčerpává vodu, ale je možné že ta AEG pere prostě lépe?
Jen tak nezávazně, můžete zkusit na netu jsou návody na výrobu pracího tuším gelu, tablet do myčky z Boraxu.
V zahraničí se běžně používá coby detergent. Borax by měl udělat dobrou službu i jen samotný.
Možná před praním i zkusmo namočit prádlo do Boraxu a otestovat výsledek.
V okolí pomohl i se zdravotním problémem zvaný Ichtoza
suchá forma,krásně vylepšil stav kůže.
Po jediném dnu byl ihned patrný dobný výsledek.
Pokud je problém s tzv.,, nejistotou konečníku,, existuje řešení v podobě homeopatie.
Homeopatie = placebo
Na smradlavý prádlo dát více prášku, více teploty, více aviváže a nejdelší program s předpírkou a mácháním
omg prosím beze zkušeností zdržte se prosím komentáře.
Borax lze pořídit v Zahradnických potřebách k vyčistění pračky.
Rád bych znou otevřel tuhle diskuzi, protože čtu podobné témata přímo zde.
Vemte si, že když vyperete prádlo od stolice (kalhoty) tak by se měli aspoň trochu vyprat, ne?
Původně to je zasviněné pouze na jednom místě a když je vytáhnu z pračky tak smrdí kompletně celé.
V čem je chyba? Pračka nedokáže odčerpat vodu? Nechápu to.
Slyším jak pračka odčerpává klidně 2-4x za cyklus a teče přes sifon a potom znovu napouští, že by nedokázala odčerpat všechno? Zbylo tam třeba já nevím, 0.5l?
Co v této chvíli dělat?
Pochybuju, že jste to někdo zažil aby zasmrádli celé kalhoty, je to celkem nelogické aby pračka nedokázala toto odeprat.. Když už tak by to zůstalo na tom jednom místě..
Tahle pračka není úplný šunt, sice 8 let stará, ale... Odčerpává a topidlo funguje.
Díky
Už jsem to psal. Málo vody. Když to perete v ruce, tak to vezmete a hovno nejdřív seškrábnete, zbytek co zůstal na látce spláchnete proudem vody do odpadu pokud možno bez toho, abyste namočil čistou část kalhot a pak perete a mácháte a perete a mácháte. Na jeden kus klidně 5 náplní. A dneska v pračce? 6 litrů vody na kilo prádla. Pokud nepředperete v ruce, perete v tekutým hovně.
Neperete na 60C, nedáváte dostatek prášku a nevolíte dlouhé programy. Na dlouhé programy je dobré eko nebo symbol chemického čištění. pak se to tam mele i 2 hodiny.
Pračkou to není, ale obsluhou. Používáte beztak jeden program na vše a pak není divu, že?
@m123... hlavně nepoužívá
I. předpírku, kdy se prádlo namočí, udělá hovnová voda a vypustí do odpadu a nastupuje hlavní program II.
Prostě neumí prát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.