Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr barvy na dřevo a kov

Od: heterak® odpovědí: 3 změna:

Mám natřený dům fasádní barvou "jub silicatecolor 250d beauty 80".

Nyní potřebuju naprosto stejným odstínem natřít kov a dřevo.

Požadovanou barvu "250d beauty 80" na dřevo a kov sem ale nenašel.

Poradíte mi,jaký jiný kod barvy vyhledat aby byla totožná s odstínem barvy co mám na fasádě?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

a nejde si ji nechat namíchat vnejakým super hyper?

hodnocení

0x
Na kov ti to namíchají, u dřeva záleží jak to má vypadat. Jestli má být dřevo pod barvou vidět, či zdali to má být jednolité jako umělá hmota.
Pokud má být vidět, že to je dřevo, asi nezbude nežli zkoušet.

Nevíme jaký kov a jaké předměty chce tazatel natírat předem přesně stanoveným odstínem barvy. Možná, že by to šlo udělat následovně. Na základní a další nátěr použít nějakou "klasiku" či "specialitu" libovolné, "základové" barevnosti a jako vrchní nátěr /nástřik/ použít namíchaný "autoemail". Já jsem tak kdysi řešil nátěr kovových částí zahradního nábytku a zdá se mi, že to "drží" a po létech vypadá lépe než nátěr nějakou vrchní barvou na kov. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]