Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna dřezové baterie

Od: hanakr odpovědí: 6 změna:

dobrý den,

vyměnila jsem dřezovou baterii, po instalaci mi zbyly tři díly, bílý plastový díl, červený klobouček a černý kroužek, na fotce. chci se zeptat, k čemu ty díly jsou, jestli to nemám třeba ještě předelat, aby nebyl nějaký průser, ale zdá se, že to nikde neteče. Baterie je ferro 70730,0c, návod jsem nikde nenašla.

Výměna dřezové baterie

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Bily kus je podlozka k vyztuzeni uchyceni v nerezovem drezu. V litem masivnim byt nemusi. Cerne tesneni zrejme patri pod drez k uchyceni baterie, cerveny dil bude klic k povoleni perlatoru na vytokovem raminku.
hanakr
hodnocení

díky, pod dřez jsem dala gumové těsnění, tenhle černý plastový tvrdý kroužek mi nikam nepasoval. tak snad to bude ok.

aaa
hodnocení

2x

... to černý kolečko by mělo být těsnění mezi baterii a dřez.

hodnocení

0x

V návodech bývá uvedeno na obrázcích k čemu se ty plastové díly používají. Rozhodně nevyhodit a při opravě o nich vědět, že je máte k dispozici.

re4zon
Tak zrovna u tehle baterie navod neni. Asi by je zabilo tam pridat obrazek.

sry
04.02.23 15:13
hodnocení

0x

pardon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]