Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stěhování nábytku

Od: elena odpovědí: 18 změna:
Dobrý den,
chci se zeptat pokud někdo ví, jestli jsou kurýra v ČR, které odešlou pohovku z domova domů a pokud ano, kolik by to mohlo stát? Nebo jestli takové nábytku pouze lze stěhovat se stěhovací firmu.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Toptrans

@jenyk: Trochu podumej a pochopíš. Není Češka, tak má s češtinou problém.

elena
hodnocení

Ano, ale děkuji za pochopení

hodnocení

6x
No, hlavně až vám pošle odkaz, kam máte vyplnit údaje o své platební kartě, abyste si stáhl peníze, tak nikam nic nepište. Typický podvod, je to pořád dokola! Pokud prodáváte sedačku, ať si pro ni kupující přijede a platí na místě.
elena
hodnocení

Děkuji za radu a informace. Moc si to vážím.

hodnocení

5x

Elena, musíš vědět odkud kam odvézt. Potom je cena.

hodnocení

4x

Holka, napiš to ještě jednou a česky. Jak odeslat pohovku z domova domů? Někdo tomu rozumíte?

Potřebuje přestěhovat pohovku ze starého domova do nového.

Hm, tak jo.

Tak třeba je to Elena, to už by ti mohlo trknout, že neumí perfektně česky nebo to má přeloženo googlem. Dokonce lze tipnout i zemi. Mysli trochu.

Jo, už to psal @satam.

Anebo z domova pohovky k ní domů... To jsem dělal tento týden, sedačka z Polska přijela s PPLkem ke mně domů za pětikilo...

hodnocení

1x

POZOR. Může to být podvod. Kupující vám napíše, ať mu dáte údaje ke kartě, aby vám poslal peníze. Nic takového nikomu nedávejte ani nic nevypňujte na internetu, maximálně číslo účtu banky, jinak nic. Ani CVC, ani heslo.

elena
hodnocení

Promiňte, ano moje dotaz se týká emailu, které jsem dostala za gauče (pohovku) kterou prodám, ale myslím, že je to podvod za emailovou adresu kterou uvádí. Odesílatel tohoto emailu mě napsal zprávu, která je níže a proto mám pochybnosti jestli je možné odeslat sedací soupravu (pohovku) z jednou adresu do jiného přes kurýra.
Stěhování nábytku

Sbazar není zrovna důvěryhodný. Ale na druhé straně to můžete zkusit, jen si dejte pozor, abyste někomu nedala své důvěrné údaje. Údaje z platební karty vůbec nedávejte, trvejte na zaplacení na váš bankovní účet. Také nikomu nepředávejte žádné potvrzovací údaje k jakékoli platbě, které třeba dostanete od své banky!

Podvod. Nereagujte!

elena
hodnocení

Mockrát děkuji za vaší rady a informace. Moc si to vážím.

hodnocení

0x

Je ještě jedna možnost dopravy - komunitní dovozce, podívejte se na web www.zavezu.cz - takový dovozce ovšem jen zaveze a nějaké peníze vybírat nebude, leda že byste si to s ním přímo domluvil. Využívají se tak kapacity aut kterými někdo někam jede a má volný prostor.

donik

Zavezu skončil. Je za to nejaká náhrada?

jirib
hodnocení

0x
Organizovat může,co chce.Hlavně,aby nejdřív poslal prachy.Pak,ať si organizuje co mu hrdlo ráčí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]