Dobrý den, chci se zeptat pokud někdo ví, jestli jsou kurýra v ČR, které odešlou pohovku z domova domů a pokud ano, kolik by to mohlo stát? Nebo jestli takové nábytku pouze lze stěhovat se stěhovací firmu.
No, hlavně až vám pošle odkaz, kam máte vyplnit údaje o své platební kartě, abyste si stáhl peníze, tak nikam nic nepište. Typický podvod, je to pořád dokola! Pokud prodáváte sedačku, ať si pro ni kupující přijede a platí na místě.
POZOR. Může to být podvod. Kupující vám napíše, ať mu dáte údaje ke kartě, aby vám poslal peníze. Nic takového nikomu nedávejte ani nic nevypňujte na internetu, maximálně číslo účtu banky, jinak nic. Ani CVC, ani heslo.
Promiňte, ano moje dotaz se týká emailu, které jsem dostala za gauče (pohovku) kterou prodám, ale myslím, že je to podvod za emailovou adresu kterou uvádí. Odesílatel tohoto emailu mě napsal zprávu, která je níže a proto mám pochybnosti jestli je možné odeslat sedací soupravu (pohovku) z jednou adresu do jiného přes kurýra.
Sbazar není zrovna důvěryhodný. Ale na druhé straně to můžete zkusit, jen si dejte pozor, abyste někomu nedala své důvěrné údaje. Údaje z platební karty vůbec nedávejte, trvejte na zaplacení na váš bankovní účet. Také nikomu nepředávejte žádné potvrzovací údaje k jakékoli platbě, které třeba dostanete od své banky!
Je ještě jedna možnost dopravy - komunitní dovozce, podívejte se na web www.zavezu.cz - takový dovozce ovšem jen zaveze a nějaké peníze vybírat nebude, leda že byste si to s ním přímo domluvil. Využívají se tak kapacity aut kterými někdo někam jede a má volný prostor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.