Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám dotaz ohledně odečtů spotřeby vody a tepla. Termín odečtu spotřeby byl v domě, kde bydlím,oznámen 6 dní předem. Nemohl jsem být v daný den doma. Když jsem se dnes podíval do schránky, tak jsem zjistil, že tam není žádná informace o náhradním termínu odečtu. Zajímá mě, na základě které vyhlášky jsou odečty prováděny a jestli má každý uživatel bytu nárok na náhradní termín odečtu. Za rady předem děkuju.
Taky se mi to kdysi stalo. Vzhledem k tomu, že ve schránce nebyl lístek, tak jsem volala na číslo, kterí bylo uvedeno na domovních dveřích / viselo to tam ještě asi další týden / a bylo mi sděleno, že už jsem prošvihla i náhr. termín. Prý mi nechali lístek na dveřích bytu. Tam však žádný nebyl. Nakonec mi uděli spotřebu průměrem.
Teď to máme tak, že topení měří digitálně na dálku a spotřebu vody necháváme napsanou na dveřích, můžem napsat mail nebo sms.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.