Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odečty spotřeby

Od: leon® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám dotaz ohledně odečtů spotřeby vody a tepla. Termín odečtu spotřeby byl v domě, kde bydlím,oznámen 6 dní předem. Nemohl jsem být v daný den doma. Když jsem se dnes podíval do schránky, tak jsem zjistil, že tam není žádná informace o náhradním termínu odečtu. Zajímá mě, na základě které vyhlášky jsou odečty prováděny a jestli má každý uživatel bytu nárok na náhradní termín odečtu. Za rady předem děkuju.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Většinou to chodí tak, že v předstihu je ve schránce lístek s termínem, kdy bude probíhat odečet a pak je tam telefonní číslo, na kterém lze domluvit změnu, pokud se nám to nehodí.

hodnocení

1x

Taky se mi to kdysi stalo. Vzhledem k tomu, že ve schránce nebyl lístek, tak jsem volala na číslo, kterí bylo uvedeno na domovních dveřích / viselo to tam ještě asi další týden / a bylo mi sděleno, že už jsem prošvihla i náhr. termín. Prý mi nechali lístek na dveřích bytu. Tam však žádný nebyl. Nakonec mi uděli spotřebu průměrem.

Teď to máme tak, že topení měří digitálně na dálku a spotřebu vody necháváme napsanou na dveřích, můžem napsat mail nebo sms.

hodnocení

0x

U nás na vchodě a ve schránce, každý rok lístek + dva termíny.

Dejme tomu

Středa 8°°- 9°° hod / 15°°- 16°°hod

Pátek ten samý čas

hodnocení

0x

nemějte strach to není žádný problém odečtou stavy jindy. hlavně by už měli od lonského roku odečítat dálkově aniž by do vašeho bytu museli vstoupit záleží kdy vám montovali vodoměr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]