Nejste přihlášen/a.
Ahoj tak před rokem jsem zateploval všechny stropy v baráku,dal parozábranu a sádrokarton izolace dal zevnitř na profily podhledů pod původní stropy,no a nyní když budu dělat novou střechu tak budu chtít zateplit i podkroví,chci se zeptat,bude mít nějaký účinek izolace ve stropech když bude zateplená střecha? Třeba že ze spoda nepůjde všechno teplo nahoru? Zajímá mě to po technické stránce děkuji za názory
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Ne, bude tam zbytečná. páč dole bude 22-24°C nahoře 22-24°C.
Pokud to jde, dejte vatu ze stropu mezi krokve a pod krokve..
stavar
No střechu samozřejmě zateplit musím a ze stropu to vyndavat nebudu ani není jak tak mi jde jen o funkčnost
stavar
A nemohla by třeba fungovat jako zvuková izolace? Chci si alespoň nějakou funkci vsugerovat když už jsem ji tenkrát koupil,že tam není zbytečná
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]