Nejste přihlášen/a.
Chci si sám vyrobit pojezdovou bránu pro vjezd před dům. Sháním prospekt, případně radu, jak spočítat velikost brány pro rozměr vjezdu 3,90 m a výšku brány 1.5 m. Nejsem ještě zcela rozhodnutý, zda to bude samonosná brána a nebo na kolečkách. Tady bych poprosil o vaše zkušenosti, která brána je spolehlivější a méně náročná na údržbu/servis.
Děkuji L.Z.
Pokusím se vám nakreslit přesný plánek na výrobu základní konstrukce brány.Bohužel na papír a pak pošlu fotku.
To už je lepší...
doplněno 27.04.10 19:41:Proč je ta brána z venku plotu?Co na to říká bezpečnost na ulici?Náhodou se tam připotácím ožralý,opřu se o plot,a pan domácí mne přejede vjezdovou bránou.Strašná smrt.
Teda cukráři!
je tam bordel jak na stavbě.Ale jinak brána ujde.Nafoť nám to hotové.
PS:To se kochala moje ženuška.Ta nesnese na dvorku ani chlup od cizího psa.
Petře, bordel... kde?
jasně, je to stálá stavba. Prkna jsou na vratech dočasná, jsou připraveny nová, barva koupena, vanička na namáčení taky, ale nejsou lidi. Ale to je na dlouhé psaní, jsem lajdák a stále rozdělávám další práce, a dodělávky mě nabaví...
Přijeďte se podívat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.