Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spočítat velikost pojezdové brány

Od: libaz123* odpovědí: 11 změna:

Chci si sám vyrobit pojezdovou bránu pro vjezd před dům. Sháním prospekt, případně radu, jak spočítat velikost brány pro rozměr vjezdu 3,90 m a výšku brány 1.5 m. Nejsem ještě zcela rozhodnutý, zda to bude samonosná brána a nebo na kolečkách. Tady bych poprosil o vaše zkušenosti, která brána je spolehlivější a méně náročná na údržbu/servis.

Děkuji L.Z.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arakain77*
hodnocení

2x

Posílám přesný nákres,jak jsem slíbil.

doplněno 28.04.10 16:55:

Ještě doplním a doporučím motor FAAC.Rozmístění a uložení vozíků vám dodám z mailu:arakain77@email.cz

Jak spočítat velikost pojezdové brány

arakain77*
hodnocení

1x

Pokusím se vám nakreslit přesný plánek na výrobu základní konstrukce brány.Bohužel na papír a pak pošlu fotku.

mám i projekt v Autocadu, projektoval a počítal zátěže synek.

Jak spočítat velikost pojezdové brány #2
arakain77*

To už je lepší...

doplněno 27.04.10 19:41:

Proč je ta brána z venku plotu?Co na to říká bezpečnost na ulici?Náhodou se tam připotácím ožralý,opřu se o plot,a pan domácí mne přejede vjezdovou bránou.Strašná smrt.

nepřejede, páč se zastaví. Proč venku? najdu foto.

už Viíte proč?

je tam zahrada vysoko

doplněno 27.04.10 20:27:

hrozně mě trvá, že musím zmenšit fotky

mám nový foťák a on toho umí hodně. Kdyby Pavel zařídil aby se fotky při přenosu zmenšily jako na aukru...

Jak spočítat velikost pojezdové brány #3

hodnocení

0x

cukrar.rajce.idnes.cz/...

kochejte se a pak ptejte se.

alf*

nemají modrý maják vyhrazen záchranáři a potentáti? ;)

alfe, já byl u toho, když jsme potentáti likvidovali a proto jich mám...

arakain77*

Teda cukráři!

je tam bordel jak na stavbě.Ale jinak brána ujde.Nafoť nám to hotové.

PS:To se kochala moje ženuška.Ta nesnese na dvorku ani chlup od cizího psa.

Petře, bordel... kde?

jasně, je to stálá stavba. Prkna jsou na vratech dočasná, jsou připraveny nová, barva koupena, vanička na namáčení taky, ale nejsou lidi. Ale to je na dlouhé psaní, jsem lajdák a stále rozdělávám další práce, a dodělávky mě nabaví...

Přijeďte se podívat...

Já jsem dokonce viděl u vjezdu do garáže semafor.Kde ti lidi to berou...?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]