Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám konvicí, ze které vždy něco ukápne v místě šipky (foto), když je čaj teplý a já to natočím abych nalil do hrníčku. Jde to nějak něčím utěsnit, zalepit, zacelit abyh nemusel kupovat novou?
díky za rady
A je to skutečně netěsnost v místě úkapu? Mně to přijde, že to netěsní někde okolo špuntu, utíká pára, kondenzuje pod tím plastovým prodloužením víčka a po kapkách stéká. Samozřejmě v nejnižším místě. I pokud se mýlím, místo úniku a místo kde to vytéhá ven nebudou s největší pravděpodobností shodné. Silikonem bych to fakt nepatlal.
se divíš že to kape když v místě uchycení je prolis v těle konvice? řešení je vyhodit...a nekupovat takový krámy tvarovaný, nebyla ve slevě?
Takovou nesmyslnou konvici jsme měli taky a za chvíli letěla. Nevím, kdo takové kraviny vymýšlí, když to neumějí udělat. Měli jsme i další podobné, ale nakonec jsme koupili klasickou smaltovanou, i když je tedy dost drahá, ale zase vydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.