Nejste přihlášen/a.
Před 3 měsíci jsem koupila byt v dražbě, ale do dnešního dne nedošlo k předání bytu. Původní majitel se písemně zavázal, že se do 2 měsíců vystěhuje, ale k tomu do dnešního dne nedošlo. Podala jsem žalobu k soudu, ale nevím jak dlouho se může soudní jednání táhnout. Byt nemohu užívat a proto by mně zajímalo, jak mohu tuto záležitost urychlit / zda je účelné podat trestní oznámení na neoprávněné užívání mého bytu).
zkuste podat trestní oznámení pro podvod / doporučuji se poradit s právníkem který prostuduje dokumentaci/ - byvalý majitel nesplnil závazek a vám vznikly následné škody - nemůžete užívat svůj majetek, platba nájmu jinde...a cokoliv co si vymyslíte a budete moci doložit - v trestním dokazuje obviněný ...
no další varianta je že máte vše zaplacené, zapsané na katastru na vás -najmout si bezpečnostní agenturu , která prověří zda je vše dle zákona, počká až nezvaný nájemník nebude doma ,otevřou si dveře a vystěhujou ho na chodník - nebo do skladiště, sklepa a jinde , popřípadě si přizvou polici nebo městskou pokud to půjde...je to variante nepříjemná a lze očekávat že se dotčený bude soudně bránit, ale pokud je to vše čisté, nemá šanci...přeji úspěch...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.