Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
mám rychlou otázku, o kolik jsou cca dražší dřevěná okna oproti plastovému při srovnatelných parametrech?
nepotřebuji nic přesného, stačí přibližně ( 1,5 x? 2 x? víc?)
díky
to je hloupá otázka, srovnáváš plast/ dřevo, nebo okna? mám plastová okna VEKRA, mají 3 x skleněnou výpln, vnější sklo je speciál protihlukové
pokud si dáš do stejěn velkého dřevěného plykarbonátovou výplň vyjde laciněji
kalkulaci ceny dle parametrů poskytne každý větší prodejce...
My máme taky od vekry plast v trojskle. Dělali nám to včetně všeho servisu okolo, za mě dobrá služba. Vybírali jsme asi ze 4 dalších firem a všichni nám poskytli kalkulaci a parametry, takže s vámi souhlasím, stačí poptat a člověk se pak lépe může rozhodova co chce.
aha, ok díky za recenzi.
to co píšete s kondenzovanou vodou se může dít i u dřevěných oken? nebo to je čistě otázka plastových oken která jsou tvořená komorami?
Plastová okna jsou vyrobená bílá a když chcete barevná,tak je potáhnou barevnou folií.Viděla jsem už několikrát okna s popraskanou hnědou folií a bylo to fakt hnusné.Jak dlouho ty okna na domě byla,to nevím.
Sú i fóliované farebné plasty, nielen biele. Tam to je ok. Záleží len na tom, koľko je budúci užívateľ ochotný do okien investovať. Dobrou voľbou sú plastové biele, s nacvaknutými farebne eloxovanými či striekanými hliníkovými klipmi, z vonkajšej strany. Plast nie je tak namáhaný vonkajším prostredím a dobre to vyzerá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.