Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Síťky proti hmyzu-celková výměna?

Od: alena350® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám na plastových oknech síťky proti hmyzu, tedy rámy, ve kterých jsou napnuty síťky z nějakého materiálu... ta síťovina je někde hodně potrhaná.

Nemám v úmyslu vyměňovat síťovinu svépomocí, v jednom okně je i hodně potrhaná a určitě mám zájem o výměnu, nejen o přelepení otvorů.

Jen by mě zajímalo, pokud by to dělal profesionál, jestli upotřebí ten původní rám.

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Pokud to budete dělat sám, upotřebíte...Pro firmu bude jednodušší zhotovit komplet...
Síťovina kee koupi zaluzieweb.cz/...
Odsud zaluzieweb.cz/...
doplněno 25.01.23 10:42: A něco k tomu zde kzaluzie.cz/...

hodnocení

3x

Nejlepší by bylo zeptat se na to u firmy,která vám původní sítky dělala.

hodnocení

0x
Mohli by, ale otázkou je, jestli budou ochotni. Jak kvůli penězům, tak třeba kvůli záruce. Musíte se domluvit přímo s nimi.

hodnocení

0x

U mna je sietka zatlacena do zarezu v tvare "U" v ramiku a poistena valcekom z gumy. Svojpomocna vymena bez problemu, jedna sietka je tak 15 min prace.

hodnocení

0x

Výměnu sítoviny jsme dělali dost často a i pro laika trochu šikovného by to neměl být problém. U většiny rámú je to tak jak to popisuje kolega. Vždy jsem radil pokud je to trochu možné na zimu sítě vyndat z oken a chránit před mrazem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]