Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvonek u dveří v panelovém bytě

Od: jurko® odpovědí: 9 změna:

Zdravím, mám nedoslýchavého otce a tak někdy neslyší zvonit pošťáka. Bydlí v paneláku kde je dveřní zvonek spojen s komunikátorem a s otvíráním vztupních dveří (prostě normálně jak skoro všude). A proto se ptám na radu, dalo by se k tomu nějak připojit (drátově, bezdrátově) prodloužení zvonku do pokoje kde otec je? Něco co by zvonilo či blikalo, prostě aby otec věděl, že je někdo u dveří. Díky za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud dáte typ domácího telefonu, zkusíme najít, zda k němu výrobce dodává přídavný zvonek. Jsou i jiné možnosti, ale začneme jednoduše...
hodnocení

Dík, uvidím až zjistím.

Předběžně může otevřít vyfotit domácí telefon i tablo dole u vchodových dveří...a fota zde dorazí "trochu" dříve.
S ještě, pošťák zvoní u dveří bytu nebo od vchodu dole?
Opr. A ještě...

hodnocení

1x

Cit : dveřní zvonek spojen s komunikátorem a s otvíráním vztupních dveří

Malo informacii, musel by som presne vediet, aky system tam je a ake napatie je na zvonceku, ked zvoni ...

hodnocení

To teď bohužel nezjistím. Otec bydlí v jiném městě a já se tam dostanu tak za měsíc. Pak, bych doplnil. I tak dík

hodnocení

1x

Tedy nwn jak to mají dnes tytopanelákové věci , ale starší mají onen "komuniukátor -tzv domácí telefon" nezávisle zapojen na samotném zvonku. Kdysi dávno jsem měl samotný zvonek nade dveřmi odmontován a se žárovičkou protáhnut do pokoje. prodloužení zvonkovým drátem .jednoduché a účelné-zvonil a současně blikal.

hodnocení

1x
Dobrý den, na trhu jsou domovní zvonky pro neslyšící. Jsou vybaveny blikající LEDdiodou,kromě světelného signálu se nabízí možnost nastavení vibrací. Např. firma TYMPOL.

111®
hodnocení

0x
Zkjste koukniut na soucastku melodicky zvonek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]