Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím opravit díru v nábytku z ikea?

Od: jakopravitposte odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, chtěla bych poprosit všechny kutily o pomoc.:) Včera jsme montovali nábytek, manžel šrouboval tak usilovně, že prorazil šroubkem čelo postel (viz foto). Jde to nějak opravit? Myslíte, že postačí tmel v bílé barvě? Děkuji.:)

Čím opravit díru v nábytku z ikea?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Na toto je nejlepší vosk König, k dostání v prodejně truhlářských potřeb
jakopravitposte
hodnocení

Děkuji moc za radu, nakonec to, zdá se, půjde vyměnit.:)

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, zatmelit, nechat zaschnout, přebrousit do hladka, očistit a přes šířku toho čela nalepit ozdobný proužek (který zakryje poškození) ze samolepící tapety vhodné barvy. Zdravím!

doplněno 23.01.23 12:58:

Dobře. Třeba se Vám to bude v životě ještě hodit.

jakopravitposte
hodnocení

a ještě mi bylo porazeno koupit red devil one time šlehaný tmel.:) Ale nakonec to asi vyměníme ten komponent. Snad s tím nebudou mít problém.:)

hodnocení

0x

Nebo si rovnou nechat v hobbymarketu říznout novou desku.

jakopravitposte
hodnocení

a nemohli by mi v tom hobby marketu spíš říznout manžela?:)) :D

hodnocení

0x

Reklamujte.

Ze jste dostala vadny kus.

Mineno postel. Ne manzela.

I kdyz...

jakopravitposte
hodnocení

Já se přiznám, že v tu chvíli jsem si fakt říkala, jestli těm chlapům dneska nechybí přece jen ta vojna, protože se říká, že ti udělali z kluků chlapy.:D On je typický kluk z paneláku, jeho tatínek ho moc nenaučil, co se kutilských prací týče, takže teď to doháníme i s pomocí a trpělivostí mého otce, který si zvládl postavit dům. Jenže trpělivost už občas ztrácím spíš já. Považte, koupíte si novou postel, nestojí to pár kaček a chlap vám udělá tohle (ne naschvál, samozřejmě).

Stane se. Jsou i horsi veci na svete.

A at se prihlasi ten, komu nikdy nesklouzl sroubovak a neco tim neposkodil.

Kdo nic nedela, ten nic neskazi, ale ani se nic nenauci.

I kdyz dira je to poradna. To zas jo.

makak
hodnocení

0x
Co rozbijete, vyměníme. Součástí ikea family
ikea.com/...
jakopravitposte
hodnocení

Ano, děkuji. Potom, co jsem to tu napsala, jsem obdržela ještě odpověď přímo z ikea a snad by neměl být problém to vyměnit, což je úplně super.:)

jakopravitposte
hodnocení

Tak chci jen říct, že jsme to kupovali přes tu ikea kartičku a vyměnili nám poškozený díl bez problémů, takže super.:) A už jsme tu postel složili bez toho aniž bychom tam něco poškodili.:)

ben®

jakopravitposte - tak to jste šikulové, jako Pat a Mat .

jakopravitposte
hodnocení

*smich* v tom prvním pokusu nemám prsty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]