Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastropování energií v roce 2024

Od: sax odpovědí: 8 změna:
Zdravím všechny, jsem s plynem u eonu a na srovnejto.cz mi radí přestup k Yellou, prý jsou levnější a vláda příští rok nebude zastropovat. Co si o to myslíte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jsme na začátku roku 2023, a Vy se ptáte na ceny 2024?

Domnívám se, že to nikdo neví, alespoň teď se hádají na ČT1. Jak to bude..

paveldvorak
hodnocení

0x

pokud nebude zastropovávat ceny mohou klesnout o 10 procent, nebo vyletět o 5 procent, nebo také o 235 procent...podle toho se zařiďte..

sax
hodnocení

Zaujímají mě jen relevantní názory, tedy vaše nikoliv

Co je na tom názoru nerelavantní?

Když on chtěl slyšet asi něco jiného a realita ho moc nezajímá.

Pane Martine, jsem zvědav, jestli jednou si přečtu, že jste něco napsal špatně. Zase máte pravdu.

makak
hodnocení

0x
Myslím je jo.

ahoj*
hodnocení

0x

Je tazatel svepravny? Tak at nam prozradi: JSOU U YELLO (coz byla divize PRE) OPRAVDU LEVNEJSI?

Ne, on napise "pry" a asi ceka, ze to za nej budeme zjistovat? : j

Ja mam i bud fixaci z minula za 1,4 Kc anebo SPOT, kde je letos cena < 3 kc namisto vladniho STROPU 5 Kc, tak a ted povezte, neni to tak, ze ovecky se chteji strihat a jeste u toho hykaji radosti, jak se nechaji strihat i pristi rok? Tim, ze uz se zase tesi na strop 2024, ktery to vsechno prodrazuje? Kvuli stropu totiz zvedli vsici dodavatele i ceny i pausaly! I ten muj SPOTar o 300,- a i ten Fonergy zvedl pausal z 0 na 50 a nemlivim o dalsich. Ano kvuli vladnimu stropu a kvuli ovcim co se nebrani.

Ach jo.. Jdi do prrace, vyres uspory v baraku a neres par tisic tam, par tisic sem. To pro prumerneho cloveka co tomu nerozumi, nedokaze porovnat 2 ceny (pise "pry levnejsi") vubec nema smysl.

Odpoved na otazku neznam, protoze zalezi na tom, jak se zachova stado, coz my neovlivnime. My se muzeme prizpusobit v pravy cas, ten nastane v zari-rijnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]