Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mycka chyba i20

Od: toma odpovědí: 6 změna:
Dobrý den mycka elektrolux PNC9114240001/3 po zvolení programu začne vypouštět vodu to zopakuje 3x s asi10 sek.prestavky a pak chyba i20.Cerpadlo vyčištěné i odtok.hadice ,hadička presostatu taky. Vše jak nové.V servisním menu funguje vše (napouštění mycí čerpadlo, vypouštění) Už nevím kde hledat.Dik za každou radu Tom

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Uváděj pokud možno i stáří spotřebiče. Vyzkoušej vždy v takovýchto případech u spotřebičů s elektronikou klasiku: vytáhni el. šňůru spotřebiče ze zásuvky na deset minut a potom ji opět připoj+vyzkoušej funkčnost, většinou dojde k jakémusi "restartu elektroniky" a přístroj může fungovat normálně.

toma
hodnocení

Na to jsem zapomněl stáří cca 10 let.Vytahnuti že zasuvky jsem zkoušel a nic ale děkuju za radu.
olinl

hodnocení

0x

Zdravím, vyčistěte presostat - hlídač hladiny. Tady je popis od jiné myčky, včetně obrázků, ale je to principielně stejné! petrbudvar.rajce.idnes.cz/... Rovněž vyčistěte i jímku "vzduchové pasti"přisazenou ke spodní nádobě myčky "nočníku". NIKDY NEFOUKEJTE DO PRESOSTATU! Ale do hadičky směrem k jímce myčky. Dejte vědět, jak to dopadlo.

ebastlirna.cz/...

Mnoho zdaru!

toma
hodnocení

To jsem vše udělal mám i nový presostatu i hadičku ale pořád chyba i20.V servisním menu vše funguje napouštění mytí i vypouštění už fakt nevím .Ale děkuji za rady Tom
pav1is

Zdravim, podarilo se vyresit? Mam uplne stejny problem :( Diky za info

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]