Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WC modul rozdíl v ceně

Od: picmis® odpovědí: 8 změna:

Ahoj, chystám se na rekonstrukci koupelny a při hledání wc modulu o velikosti 820 mm mě zarazil rozdíl v ceně mezi Mexen a Grohe. Druhý jmenovaný má jednou takovou cenu. Je to kvalitnější produkt? Vyplatí se koupit spíše ten dražší?

heavenshop.cz/...

sanita.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kenav
hodnocení

2x

Nic jiného než Geberit nebo Grohe bych namontovat bez ohledu na cenu.Lety ověřena kvalita

re4zon
Presne tak. Tri litry jsou smesna castka proti pripadnemu rozbijeni steny, az se to podela a nebudou na to dily.
lamela*

Má pravdu předseda.S tím naprosto souhlasím..Já se ještě více přikláním ke Geberitu.

hodnocení

2x
To si pište že jsou mezi nimi rozdíly.
Až budete potřebovat nějaký náhradní díl a opravu, Grohe je zde desítky let. Jak dlouho tady je a jak dlouho bude nějaký Mexen, to je otázka pro kněžnu Libuši.
Co je ve zdi, musí být kvalitní.
kenav

Schválně si zkuste najít nějaký náhradní dil pro nejakyMexen

hodnocení

Rozumím a budu se radami řídit. Ještě jedna otázka jako od laika. Jemožné na tento Geberit 820mm namobtovat tlačítko ze předu? Na foto je ze zhora a není mi jasné jestli se dá otočit dopředu nebo ne.

kamody.cz/...

Děkuji

Tlacitko se da i otocit a bude mit wc modul ovladani zepredu.
U výšky modulu 820mm je ovládání zhora dle mne vhodnější a ergonomičtější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]