Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradite se zapojenim vodarny?

Od: luko89 odpovědí: 5 změna:
Dobry vecer,poridil jsem si z druhe ruky domaci vodarnu bohuzel bez manualu.Poradite mi kde na cerpadle je saci a vytlacna strana? Dekuji
Poradite se zapojenim vodarny?
Poradite se zapojenim vodarny? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Výtlačná je nahoře, sací z boční strany.

hodnocení

3x

Nasávanie je z boku (predu), výtlak hore. Ten tlakový spínač už tiež pamätal lepšie časy, že?

ahoj*
hodnocení

0x

Obávám se, že ten tlakový spínač je KO

podobnou vodárnu koupit v Tescu za 900 až 1800 Kč novou

luko89
hodnocení

Diky za odpovedi,ano na ten spinac jsem byl upozornen ze nefunguje jak ma,tak sem ho rozdelal a pod gumovym tesnenim-membranou bylo strasnyho bordela a bylo to ucpane,ani to neslo dat dokupy tak budu shanet novy
ahoj*

No jen aby se neukázalo, že je oběžný kolo vy drolení a můžete to celý zahodit :) nejdřív bych to vyzkoušel, jestli to vůbec saje a jaký to dává tlak, až pak řešil tlakový spínač

třeba jste koupil za pětistovku 10 kg šrotu,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]