Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí vrtaná studna

Od: svejk007* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den

kolik stojí vrtaná studna,přemýšlím o realizaci na chatě děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

například skstudny.cz/...

atd je toho spousta staci hledat : firmy.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Před několika lety jsem pomáhal kamarádovi zajistit vrtání.Dělal mu to načerno a zaplatil 900 .- za 1 m průměr vrtu 19 cm.

Oficiálně by to bylo dvakrát tolik.Dnes to bude ještě víc.

JABRAKA

hodnocení

0x

Pozor na "vodní zákon", povolení projekt a podobně!

Musíte oslovit firmu v blízkosti, aby místním šetřením navrhli řešení a kalkulaci.

doplněno 26.04.10 12:54:

dobrá rada od souseda Jendy. :)

hodnocení

0x

Sousedovi vloni na podzim vrtali studnu do 18 metrů.Bylo to na podzim,pršelo,půda slinovice.Dva týdny tam byli.Platil 54000,-kč.

wladi*
hodnocení

0x

Nechal jsem si udělat vrtanou studnu 30m od odborné firmy ,firma vyřídila i všechna povolení,celé to trvalo skoro rok.Cena byla 136 tisíc.Jsem spokojený ale kdybych celkovou cenu znal hned od začátku-nevím,zda bych do toho šel.

anna007*
hodnocení

0x

My máme teď nově vyvrtanou studnu, zatím jako průzkumný vrt 27m s tím plastovým pažením, to stálo 30700, včetně posudku a projektu, ale ještě nevím,kolik bude stát to další vyřizování? Bylo to teda během měsíce u té firmy od objednání a za 4 hodiny asi tak hotový, vody je tam dost, 12 l za minutu, ale z těch úřadů mám docela obavy.

wladi*

Nemám teď po ruce všechny papíry od vrtu/jsou na chatě/,takže si přesně nepamatuju posloupnost prací a placení jednotlivých výkonů firmy ale mohu je přivézt o víkendu.Vyvrtání jsem měl hotové také do měsíce ,průtahy způsobilo čekání na stavební povolení,které vyřizovala vrtací firma,resp.pověřená cizí pracovnice,která to má jako hlavní prac.náplň.Aby se dostalo stav.povolení,je třeba oslovit mnoho úřadů,kde jsou lhůty na odpovědi i 60 dní,až když jsou všechna povolení v rukách člověka,který to vyřizuje,tak se může žádat o stav.povolení.Proto jsem měl vyvrtáno v květnu a stav.povolení jsem dostal až v listopadu.Potom už to jde rychle,stavební práce,napojení a instalace autom.čerpadla trvalo asi 14 dní.Pokud budou ještě dotazy,rád zodpovím.

cyril*
hodnocení

0x

Na takto obecně položený dotaz lze jen velice těžko odpovědět v konkrétních číslech. Je to podobné asi jako dotaz kolik stojí pytel brambor. Cenové rozpětí od 100,- do 5.000,-Kč. Vše záleží ma jednotlivých okolnostech ( lokalita, hloubka vrtu, složení podloží, firma, legislativa v místě a mnoho dalšího). Nejlépe uděláte, když budete kontaktovat několik firem z oboru, aby Vám udělali co nejkonkrétnější nabídku služby a ceny a z toho vycházet při výběru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]