Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napojit odpad pračky a sušičky

Od: aynk odpovědí: 5 změna:

Poradíte mi, jak napojit odpad pračky a sušičky? Nějak si nevím rady... Na obrázku je pohled zvrchu a potom ze strany, neříkám, že je to dobře vymyšlené, ale pár věcí jsem dělal za pochodu :D

Jde mi o to, jak napojit 50HT trubku na sifon pro pračku a sušičku. Není tam moc místa tak nevím... Na té stěně nic nebude, takze tam můžu dělat jakýkoliv opičárny.

Můj nápad byl 50HT dotáhnout do výše odpadu, do zdi strčit redukci 50/32mm, do redukce 32mm zandat gumové těsnění a tam připojit sifon. To by ale bylo pouze pro pračku. Kdybych chtěl zapojit i sušičku, tak bude problém, protože co jsem tu četl podobné příspěvky, tak to dvojité koleno od alcaplastu je srajda.

Reálně mě napadla tahle prasárna viz obrázek 2, ale to už si netroufnu říct, jestli by to bylo ok. Zasekat rozdvojku do stěny a natahat tam přes gumové zátky hadice z pračky a sušičky.

Měl byste někdo nějaký nápad prosím?

edit: někde jsem našel tohle poradte.cz/..., to by šlo?

Jak napojit odpad pračky a sušičky
Jak napojit odpad pračky a sušičky #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Buď budeyte vymýšlet ptákoviny, nebo to uděláte tak jak to má být a hezky:

siko.cz/...

aynk
hodnocení

právě proto se snažím dostat nějakou smysluplnou radu, protože si myslím, že vymýšlím ptákoviny :D

který vývod je na co prosím?

děkuju

aynk
hodnocení

@martincakl aha jasně, sušička má menší vývod. doma ji zatím nemáme tak jsem nevěděl. každopádně moc díky !

aynk: Přesně...Však Vy na to přijdete:)

hodnocení

0x

Nevím, jakou sušičku máte, ale ta muje má dvě možnosti. Odpad i šuplík, sběrač/zásobník, který vylévám. Vede k ní do přesdíně pouze elektřina na silném prodlužováku. Je možné, že se zbytečně staráte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]