Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v bytě předěláváme jádro. Máme postavenou stěnu mezi kuchyní a koupelnou z profilů CW75, linku plánuju zavěsit na kovovou lištu, ale radši jsem mezi stojiny dal i prkna. Z druhé strany stěny by mělo být zavěšené umyvadlo se skříňkou a galérka se zrcadlem. Mám trochu obavy, aby to ty stojiny vůbec unesly. Přeci jenom ta váha v jednom místě, to je linka, obklady, umyvadlo se skříňkou, rozteč CW mám 42cm. Mám to radši zesílit, třeba UA profilem? Umyvadlo se skříňkou bych nejspíš chytil k OSB desce (ale jak tlusté?).
V pohodě,dej tam osb 20-30mm šířka tak min 20cm,více je samozřejmě lepší ,ale misíš to dát dovnitř profilu,aby se to opřelo a je dobré na cw profilu v místě desky ustřihnout falc,aby se to opřelo celou plochou,a múžeš klidně spát.Na umyvadlo dáváme normální desky 25 a více.Neměly by být prostřižené profily,např.pro odpady atd.Pokud musíš,tak dělej otvor jenom přesně na trubku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.