Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deska vedle pračky a sušičky

Od: jenys odpovědí: 1 změna:
Zdravím, nedávno jsem zde řešil umístění pračky a sušicky v kuchyni, vše dopadlo Ok. Nyní mám ještě jeden dotaz, chci si spotřebiče schovat za roletu, z obou stran bude lišta, tam kde je zeď nebude problém, ale mezi spotřebiči a linkou bych to rad zavřel nějakou deskou. A teď bych potřeboval poradit co tam tak dat, je tam místo tak tak, takže určitě něco hodně slabého, první mě napadla ta deska co se dává na zada skříni, ale mám strach z navlhnutí, napadla mě ještě plastová, ale nevím, co myslíte? Děkuji za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To jste vy, co jste jste stavěl do věže přačku a sušičku do prostoru s celkovou mezerou jen 3 cm, a teď tam ještě chcete narvat desku? *haha*

Ta běžná deska na záda skříní (sololit, sololak, HDF) má nevýhodu, že má tuhý lak, nebo lamino jen z jedné strany, takže se ráda kroutí. Takže když už, tak sehnat oboustrannou. A není lepší normální 18 mm lamino postavit na tu linku? (Chtělo by to foto, ať víme, "do čeho jdeme". ;))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]