Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Položit dlažbu na dlažbu?

Od: zdendab57* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám dotaz je-li možné v kuchyni položit novou dlažbu na stávající nebo je nutno ji odstranit. Původní popraskala v místech,kde vedou trubky k radiátoru (italská dlažba koupená v Baumaxu). Dlažba je položená do betonu a výškový nárůst nové dlažby mi nevadí, podlaha je v přízemí bez podsklepení a je izolovaná proti vlhkosti. Předem děkuji za názory i rady.

S pozdravem Zdenda

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

již mnohokrát vyřčeno, odskoušeno:

klidně na čistou dlažbu dáte další. Bez zdrsnování povrchu flexou.

Kvalitní lepidlo a drží to.

marton*
hodnocení

0x

Natřete plochu nějakou penetrací a lepte na starou dlažbu jako na beton, jed to dobře a rychle.

martone, můžete natřít penetrací (písková) na nesavé podklady. Třeba PPB:

dolur.cz/...

(základní cena) někde jsem ani nepoužil a dlažba drží.

fidonet*
hodnocení

0x

Tak jak píše milancukrar - jednoduše přilepit další. Nenastanou žádné problémy a máte rovné podloží. Mám to tak v koupelně, jediné co jsme řešil, je zvýšená podlaha, ale ta mi nevadila .. .. .

jabraka*
hodnocení

0x

Možná že by bylo nejlepší ji nalepit nízkoexpanzní pěnou s malými spárami a bylo by to za sucha a velice rychle.Lepili jsme takto WC,ale myslím že by se dala nalepit i větší plocha.Kolegové to posoudí.

JABRAKA

hodnocení

0x

mám v koupelně položenou novou dlažbu na staré již 3 roky a jsem spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]