Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spíše,kde dát opravit akumulátorový ruční vysavač

Od: cilka odpovědí: 7 změna:

Kde dát opravit malý spotřebič,když servis/opravna je neberou,jako proč? Kvůli nízké ceně výrobků? Vysavač sice funguje,ale po pádu je znatelné,že skřípe a je hlučný,jako dodělává...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, myslíte takovou tu "legraci" na vysávání drobečků ze stolu? Kolik přístroj stál a kolik chcete vydat za jeho opravu? Zkuste nějakého dobrosrdečného kutila (jestli se vůbec do toho přístroje někudy dostane). Zdravím!

doplněno 18.01.23 14:39:

cilka - to jste měla štěstí. Snad se oprava vyplatí, resp. nebudete z ceny potom smutná.

cilka
hodnocení

To byste se divil,jaký to má tah,to byste tím stáhl ubrus i s talířem,koupila jsem to do auta,ale doma to využívám do rohů a podél zdí,má to úžasný výkon.

14:30 Už jsem měla úspěch,pochválím prodejnu Okay,kde byl zakoupen a oni to pošlou do servisu na můj účet,jsem nadšená,díky za zájem .

Tak se pak pochlubte, kolik oprava stála. ;)
cilka
hodnocení

No tak, je to specializovaná Okay na elektro,tudíž prodávají tyto výrobky,takže snad posoudí,jestli to stojí za to nebo nikoliv.

cilka
hodnocení

Koupila jsem to právě u nich a byl to skok do tmy za nějakých 1,5-2.0 tisíce kč a dělá to divy,na rozdíl od tyčového bezsáčkového vystajlovaného krámu,co stojí sám bez zavěšení je to notný rozdíl.Díky za podporu.

Dobrosdrdeční kutilové již nejsou achjo

okolik

Cilko, nevím zda ještě funguje web sousedská výpomoc. Zkuste se mrknout.

cilka
hodnocení

To asi fungovalo v době covidové,kurýr,švadlena roušek ... no už to mám domluvené,ono součástky budou mít specializované opravny,takže OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]