Dobrý večer. Prosím o možnosti zpevnění nově vytvořeného rohu zdi vedle dveří. Původní stav byl klasický vyzděný 90° roh blízko dveří a když se nosily dlouhé předměty, došlo k poškození rohu. Proto jsem ho odboural a podle šablony zhotovil "dvouroh" má přesně 45° (viz obrázek) .Otázka zní, jak ty dva "dvourohy" zpevnit? Stavebniny nabízí roh s perlinkou který běžně používám na běžné rohy, ale tady vlivem úhlu čistě perlinka stačit asi nebude. Co tam vrazit, nebo šikovně přizpůsobit? Moc děkuji za tipy.
..hliníkové "rohy" nebrat, po nárazu zůstávají "dolíky", raději ten plast..
krtek6
Olin: jsou hliníkové rohy bez perlinky primárně asi pro SDK, které jsou vyztužené a jsou pevné jak prase...loni jsem je zkoušel používat jako lem kolem oken a dělá se s tím dobře...stříhat je taky umění
olinl
krtek dej odkaz, zajímá mě to, ale uvádíš bez perlinky, není to schodová ukončovací lišta podobná např. této 93977 SMA/100 Sch/...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.