Nejste přihlášen/a.
To mi sorry přijde jako scifi- Mamky přítel me odebral ze školy? Jak Vás odebral, to se ani ze školy nezajímali proč nepokračujete ve studiu? Musíte povinně k němu do práce? jak musíte a zadarmo? Nemusíte , každý musí akorát zemřít.
Pokud netrolíte a je to pravda , tak Ihned -klidně i policii-omezování osobní svobody je trestný čin a toto je omezování osobní svobody!, linku bezpeči...
No to je teda rada, na policii. A co jim tam asi tak řekne?
A jestli je slušně vychovaná tak tam chodí a dělá co se jí řekne, ne jak někdo, kdo fetuje
Slečno Lucie, je Vám 18 a vy nevíte, jak se zachovat?
Ještě teď večer napíšte na podobné stránky o r adu
Proč tomu tolika lidí nevěří...
že by sociologický výzkum?
Jestli jste napsala pravdu, Lucie /je to neuvěřitelné...např. odebral mě ze školy.../ a nevymýšlíte si, třeba jenom kvůli špatné náladě, tak mi napište na ajka5-zavináč-volny.cz a poradím vám. Tady to nejde, bylo by to proti pravidlům poradny a ta je třeba respektovat. Řešení se dá zařídit během pár hodin, i s prací a bydlením. A s vědomím některé z veřejných institucí, aby vás někdo nepodvedl. Pozor na různé podvody, které by vám mohly přinést hodně zklamání! Ajka.
Lucko, já vám věřím a dokážu si představit jak vám je. U nás doma byla generál matka. Na střední mne nepustila, jen na učňák, abych začala co nejdřív vydělávat. Když jsem pak začala vydělávat, tak mi přesně nalinkovala kam peníze půjdou, takže jsem byla defacto taky bez koruny. Byla jsem v té době taky taková, že jsem se nedokázala vzepřít. Takto to bylo asi dva roky. Pak jsem si řekla, že i kdybych měla jíst jen suchej chleba / což kolikrát i bylo /, tak musím odejít.
V té době naštěstí neexistovali nějaký kauce, provize realitkám apod., takže to šlo rychle.
Vám bych poradila najít si nějakou práci s ubytováním. Popř. se domluvit s někým na spolubydlení, abyste to ze začátku finančně zvládla. Obraťe se na nějakou bezplatnou právní poradnu, popř. i na pracáku je právník.
A jen mne tak napadlo, platí za vás matčin přítel zdravotní? Abyste pak ve finále neměla dluh i tam. To si zjistěte. Držím vám pěsti.
skoro všichni Vám radí, ale divíme se, jak se chováte Vy, že si neporadíte sama. Laickou poradnu najdete, ale odbornou nikoliv? proto Vám tolika lidí nevěří, ani já ne.
Nemáte babičku,nebo jiné příbuzné,kterým by jste se mohla svěřit?Třeba by promluvili s vaší maminkou,nebo by vás u sebe v začátku nechali bydlet,než by jste si našla bydlení sama..A co tatínek,ten by vám nepomohl?
Ženy,matky prosím vás rozmyslete si rozvody s dětmi pořádně.Dotáhnete si domů k dětem divné týpky,jen kvůli sexu pro vaše blaho/spokojenost.Jsem na fb v uzavřené skupině s ženami,dívkami,co prožily stejné identické trauma s milenci bezohledných matek žijícími společně s dětmi/dcerami.Psát se to zde nedá,co případ to hrůza a děs.Dokonce se manipulace těchto otčímů přetransformuje na sexuální zneužívání dcer pod " nevědomostí " matek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.