Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebovala bych radu sháním plánek na zahradní skluzavku a houpačku mám představu takové ty dvě AA a nahoře trámek na něm pověšená houpačka a ktomu plastová skluzavka jde mi o to, jaký použít materiál myslím rozměry hranolů a rozměry těch A jak široká základna tak jestli jste někdo něco dělal poradte ,manžel by to udělal ale když nemá plánek je to problém
díky jana
papene díky to je ono přesně takhle by to mělo vypadat,a pro pana jabraku ve vší úctě k vám neptala jsem se kam a jak zavěsit houpačku za dob mého mládí se věšela houpačka jak to popisujete ale třeba i na bidlo na kterém jsme klepali koberce takže to bych zvládla i bez vaší rady.
no já ve svém stáří pověsil dceři houpačku jak za mého mládí tedy provaz přes větev stromu a byla velice spokojená. Houpačku jsem dělal kulatou, nechtěla klasiku, na kulaté je jedno odkud přijde, naskočí a houpe se.
doplněno 26.04.10 17:58:pravda, všechny kamarádky na to koukaly dost blbě, zvyklé na ty moderní nebo z dětských hřišť (ač i tu kulatou jsem na jednom viděl a vlastně okopčil) a ani nevěděly jak se houpat.
Dobrý den,
minulý rok jsem ji stavěl klukovi na zahradě (skluzavka houpačka) z trámků 10 x 10 cm, jestli je to ještě aktuální můžu Vám ji vyfotit a ke všemu napsat rozměry a celý postup výroby. (taky jsem měl problém to najít na netu) napište prosím na e-mail, jestli je to ještě aktuální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.