Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém nejspíše se stmívačem světel jednou když se porouchal tak jsem zhasnul a světla se opětovně sama rozsvítilo ten stmívač se vyměnil a od té doby byl rok pokoj absolutně jsem stmívání nepoužíval aby už se to nerozbilo jenže nyní po roce když rozsvítím na plnou intenzitu kterou mám nastavenou aby nebyl stmívač v chodu světla jdou po několika sekundách sami do útlumu přisuzují to opět porouchanému stmívači jsou to čtyři LED stropní světla v sádrokartonu které jsou na jeden stmívač a vypínače jsou na takzvaná tlačítka na kliknutí není to nahoru rozsvíceno dolů zhasnuto lze tento stmívač vyrušit a dát to na klasický vypínač zapnuto-vypnuto aby se mi tato světla v obývacím pokoji neustále ne porouchala A je to složité? Stejně je to zbytečný nesmysl, který absolutně nepoužívám a neustále poruchy už mě vyčerpávají
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Takže dejte info o typu a výrobci stmívače a taky, zda LED jsou stmívatelné...
Jinak výměna za spínač by znalému nedělal problém...
A nestmívatelné se chovají v takovém případě podobně jako vaše...
0x
Vsetko sa da, ale nie na dialku a bez uvedenia technickych informacii. To je tak : ak to dokazete prekreslit do schemy a zmerat, tak vam vieme povedat ako to prepojit, ale taky clovek to potom zvladne aj sam bez poradne.
Vy uvadzate nepodstatne informacie (a neuvadzate presny typ stmievaca a led), teda niet inej cesty, ako volat elektrikara, ktory to na mieste vyriesi.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]