Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nábytek do bytu

Od: nikolas odpovědí: 2 změna:
Zdravím. Budu potřebovat komplet nábytek do bytu, chci se tedy optat která firma tady v ČR dělá montáž. Zároveň ale nechci nic nekvalitního. S Möbelixem právě nemám dobré zkušenosti ohledně kvality nábytku. Ale zase na druhou stranu kuchyně prý mají dobré. Nevíte někdo o kvalitním nábytku s montáží? Zvažoval jsem truhláře, ale ten si řekl 200 tisíc. Bylo to za postel, skříň do ložnice, PC stůl, nějaké ty police do obýváku, rohová skříň do chodby, skříň do koupelny, obývací stěna. Předem děkuju za tipy a rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odkud jste? Já se jen divím, co všechno dovede být za hranicemi tohoto státu. Já jsem ze severu a rodina teď zařizovala byty a chatu. Z polska přijt truhlář nebo firma, vzali míru, dohodli se na jednotlivých kusech, objednali. Poláci dovezli, namontovali, vyúčtovali. Neuvěřitelné, co všechno lze o pár kilometrů dále. Jooo a v obchodě i všechno, co má co dělat s vodou, s omítkami i podlahou. O 1/3 levněji, než kdekoliv u nás. *hej*Udělejte výlet a koukejte, všude jsou firmy s vývěskami. Všude se domluvíte.

nikolas
hodnocení

Jsem z Pardubic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]