Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásuvky pod stůl spínané vypínačem

Od: bastlir odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

valí se mi pod stolem klasický prodlužovák s vypínačem který už tak trochu dosluhuje.

Napadlo mě to udělat trochu lépe a než aby se na koberci válel další "poddimenzovaný" prodlužovák.

Koupit alespoň 2.5mm CYSY kabel a na stůl přidělat klasické krabičky a do nich zásuvky. To celé zapojit přes vidlici do zásuvky jako je to teď s prodlužovákem.

Viděl jsem to běžně v kancelářích tak jsem nabyl dojmu že je to takto možné ale i tak se raději ptám.

Co by bylo uplně super tak kdyby se to dalo spínat vypínačem ale co jsem pochopil tak bych musel použít sporákový aby měl alespoň 16A.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vy vlastne robite instalaciu v nabytku, na co je zvlastna norma. Podla stupna horlavosti materialu nabytku by ste po spravnosti mali riesit specialne krabice a pripadne aj nehorlave podlozky, co je komicke, lebo ziadna norma neriesi bezny cinsky predlzovak na prudko horlavom koberci z plastu ...

hodnocení

1x
Nekupuj krabičky a zásuvky! Kup troj nebo čtyř zásuvku s vypínačem, prodává se i samotná, bez šňůry. Ta se dá rozebranou spodní částí připevnit někam na stůl, podle potřeby. Vypínač je kompatibilní.
(Prodlužovačky komplet se většinou nedají rozebrat!)
doplněno 15.01.23 09:42: Např. zazni.sk/...

hodnocení

0x
Škoda, že nenapíšeš jestli to máš pro lampičku nebo 220V svářečku...
bastlir
hodnocení

Počítač, lampička, reproduktory, případně vysavač a cokoliv co bude potřeba...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]