Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda nemá někdo zkušenost se stavebním pouzdrem pro posuvné dveře, které bude umístěno k nosné stěně a nebude tedy použitá stojná noha. Předpokládám, že stojná noha půjde namontovat opačným směrem a připevní se do UW profilu.
Případně mě napadá použítí AU profilů a uhelníku pro připevnění pouzdra k podlaze a steně.Lze kotvit pouzdo do stěny a pouzdra z horní strany?
Děkuji za případné rady a nápady.
Co je to taková "stojná noha na stavební pouzdro" s pár stavebními pouzdry jsem pracoval ale se stojnou nohou jsem se u toho nesetkal a ani tam nic takového nebylo!
Tuším JAP tomu říká "boční stojina". Je to ten plech, který drží kolejnici s nadpražím, na té druhé straně, kde není pouzdro. Asi chce tu kolejnici chytnout přímo do profilu...
Dobrý den,
ano, přesně tak - jedná se o stojnou nohu/boční stojnu/stojnu/plech držící kolejnici s nadpražím...
Tento plech by měl jít otočit opačným směrem a připevnit k UW profilu. Pípadně mě napadá nadpraží pouzdra připevnit uhelníkem k UA profilu, který bude na stěně nad pouzdrem.
Plánuji použit pouzdro JAP AKTIVE II, které je spojené přes uhelníky.
Zjišťuji, zda se s tím někdo nesetkal, případně zda někoho nenapadne něco lepšího než mne.
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.