Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám již léta mrazničku s ledničkou Gorenje typ HZS2326. Mám k ní sice návod, ale tam můj problém neřeší.
Jde mně o vypínač uvnitř viz.foto. Vypínač vedle knoflíku na nastavení teplota. 1 - 7.
Vypínač údajně slouží k zapnutí a vypnutí vyhřívání agregátu lednice při jejím použití venku v nevytápěných prostorách. Nevím, kdy je to zapnuté.
Nevíte, kde je možno stáhnout návod?
Děkuji předem
T.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Návod jsem sice nenašel, ale usuzuji tak z vypínače pro jiný model a znalosti funkce vypínačů - tak jak je vypínač na obrázku je sepnutý.
doplněno 11.01.23 09:32: Jen aby to nebylo s mojí fotkou matoucí...
Funkce je zapnutá, stisknete na straně velké vločky, ve vašem případě vlevo, teď je u vás funkce vypnutá.
Na mém obrázku je samozřejmě velká vločka vpravo a na obrázku je zapnuto
0x
Zapněte vypínač 24 hodin před zmrazením více položek. Po 24 hodinách vložte jídlo a po dalších 24 hodinách vypněte vypínač. U některých modelů chladniček je po zapnutí tlačítka nutné nastavit termostat na nejnižší teplotu a při vypnutí rychlého mrazení je nutné jej vrátit na předchozí nastavení.
I podle vloček na přepínači je to rychlé mrazení... A kdyby to bylo "nějaké" topení, bude tam znak úplně jiný... A rychlé zmrazení je celkem běžný standard...
doplněno 14.01.23 17:16: Je to z návodu v polském jazyce
Przełącznik należy włączyć 24 godziny przed mrożeniem większej ilości produktów. Po 24 godzinach należy włożyć żywność, a po kolejnych 24 godzinach wyłączyć przełącznik. W niektórych modelach lodówek wraz z włączeniem przycisku konieczne jest przestawienie termostatu na najniższą temperaturę, a przy wyłączeniu szybkiego zamrażania, przywrócenie jego wcześniejszego ustawienia.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]