Nejste přihlášen/a.
Běhouny na plovoučce nejezdí, mají na spodku jakoby pogumovaný povrch. Ale předložka ke dveřím obroubená z klasického koberce má na spodku něco jako filc. A to je ten kámen úrazu. Zkoušel jsem takové ty protismykové podložky používané v autě na palubní desce nebo v kufru, co je vychvaluje reklama, ale kde, jezdí to dál. Vím, že kdysi jsme na rohy koberců zespoda přišili gumičky od zavařovaček, to jakž takž drželo, ale bylo to vidět. Poprvé nemám ty gumičky a podruhé v dnešní době už by mohlo být něco spolehlivějšího a modernějšího, ne? Ale nebudu to lepit oboustrannou lepící páskou.
A potřetí, na co máme poradnu? Prosím návrhy nebo ještě lépe popis osvědčených způsobů...
Děkuji H.
A co tam udělat pár teček nebo pásků silikonem? Nikdy jsem to neviděl a nikdy jsem to nezkoušel, jen mě to tak napadlo.
Mám radost...
vyzkouším napřed to od jabraky a mila, silikon mám doma a to mně nenapadlo, asi jsem byl líný myslet.
To od kytičky se mi zdá spíše na nalepení protiskluzu na podlahu, nechtěl bych moc plovoucí něčím polepit. Je to jedna z dalších možností.
Ten protiskluz od ky je otázka, kterou by bylo třeba odzkoušet, a to značí koupit.
Jájsem objevil: protiskluzový prostředek pro koberce, běhouny a rohože poskytuje vhodné řešení pro podlahové krytiny, které kloužou po povrchu a (koupelnové) rohože, přes které můžete klopýtnout. Tento jedinečný produkt zdrsní povrchy koberců, běhounů a rohoží, takže tyto již nebodou klouzat po povrchu a není přitom omezena možnost s nimi manipulovat. Tento produkt je vhodný téměř pro všechny druhy koberců či rohoží a lze jej použít takřka pro jakýkoli typ podkladu. Velkou výhodou protiskluzu jemožnost ošetřené koberce prát běžným způsobem při teplotách 40-60 st. C, aniž by došlo k narušení schopnosti zabraňovat podklouznut koberce. Možná, že se bude hodit jiným. je to na google.sk/...
zatím díky.
doplněno 25.04.10 22:15:popleta jsem, je to na zeleneudoli.cz/...
omlouvám se za přehmat ve schránce...
doplněno 29.04.10 07:05:Jsem rád, že jsem dal bodíky dopředu za ten silikon, už jsem na kobereček natahal každých 15 cm příčně proužky silikonu, jemně zatlačil do a roztáhl tak na 2 cm šířky po podkladu, je to bezva!
drží a drží...
To jsem si zavařil, teď musím dělat protiskluzová opatření všude tam, na co si žena vzpomene.
Ještě jednou díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.