Nejste přihlášen/a.
Dobry den,renovuji doma vodni cerpadlo Sigma pumpu kterou chci zapojit do domaci vodarny.
Mam k ni doma jeste tlakovy spinac a budu shanet tlakovou nadobu.Jen mi neni jasne co udrzi tlak v nadobe kdyz cerpadlo vypne po dosazeni nastaveneho tlaku.
Jaka soucastka mi jeste chybi?
Do nadrze odkud budu cerpat vodu mam navedenou trubku a na jejim konci je saci kos,udrzi ten tlak?
Myslim ze by melo byt jeste neco pred nadobou kam budu cerpat vodu aby zbytecne cely okruh nebyl pod tlakem..
Mam k ni doma jeste tlakovy spinac a budu shanet tlakovou nadobu.Jen mi neni jasne co udrzi tlak v nadobe kdyz cerpadlo vypne po dosazeni nastaveneho tlaku.
Jaka soucastka mi jeste chybi?
Do nadrze odkud budu cerpat vodu mam navedenou trubku a na jejim konci je saci kos,udrzi ten tlak?
Myslim ze by melo byt jeste neco pred nadobou kam budu cerpat vodu aby zbytecne cely okruh nebyl pod tlakem..
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Tlak drzi v dome zatvorena vodovodna bateria, opacnym smerom potom spatna klapka, dorazne odporucam celokovovu. Dava sa bud k cerpadlu alebo dole do studne, niektore sacie kose ju maju integrovanu.
0x
Na přírubu výstupu čerpadel SVA se dává zpětná klapka. Ta brání vodě tlačit se zpět do čerpadla.
cerpadlo-cerpadla.cz/...
Jsou různé velikosti podle rozměru příruby.
cerpadlo-cerpadla.cz/...
Jsou různé velikosti podle rozměru příruby.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]