Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co udrzi tlak v nadobe?

Od: luko89 odpovědí: 8 změna:
Dobry den,renovuji doma vodni cerpadlo Sigma pumpu kterou chci zapojit do domaci vodarny.
Mam k ni doma jeste tlakovy spinac a budu shanet tlakovou nadobu.Jen mi neni jasne co udrzi tlak v nadobe kdyz cerpadlo vypne po dosazeni nastaveneho tlaku.
Jaka soucastka mi jeste chybi?
Do nadrze odkud budu cerpat vodu mam navedenou trubku a na jejim konci je saci kos,udrzi ten tlak?
Myslim ze by melo byt jeste neco pred nadobou kam budu cerpat vodu aby zbytecne cely okruh nebyl pod tlakem..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tlak drzi v dome zatvorena vodovodna bateria, opacnym smerom potom spatna klapka, dorazne odporucam celokovovu. Dava sa bud k cerpadlu alebo dole do studne, niektore sacie kose ju maju integrovanu.

kenav

Zpetna klapka pokud máš cerpadlo z ucpavkou,pokud bez ucpavky tak to drží saci koš

luko89
hodnocení

Mam cerpadlo bez ucpavky,proto me napada kdyby existoval nejaky ventil co by se namontoval mezi cerpadlo a tlakovou nadobu

luko89
hodnocení

Peter: to uz se bavime o jinem okruhu,jde mi o to kdyz vypne cerpadlo po natlakovani nadoby,tak co udrzi tlak aby skrz cerpadlo voda neutekla zpatky do zdroje odkud je cerpana
111®
Upetna klapka mezi cerpadlo a expanzni nádobu

hodnocení

0x
Na přírubu výstupu čerpadel SVA se dává zpětná klapka. Ta brání vodě tlačit se zpět do čerpadla.
cerpadlo-cerpadla.cz/...
Jsou různé velikosti podle rozměru příruby.

hodnocení

0x

Nad čerpadlo sa namontuje spätná klapka a na sacom potrubí musí byť sací koš. V odkaze je klapka,ktorá je ideálna a dlho vydrží. Tie medziprírubové po čase prestanu tesniť a púšťajú tlak do čerpadla,čím potom trpí upchávka a sací koš.

kdgarden.sk/...

luko89
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]