Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sparovacka barví i po zaschnutí

Od: jirkalp odpovědí: 6 změna:
Sparovaci hmotu jsme nechali den zaschnout, ale kdyz pres ni přejedu vlhkym hadrikem, tak stale barvi, bojim se sprchovy kout pustit do provozu. Mate s tim nekdo nejake zkusenosti?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, toto mi robila intenzivne modra skarovacka, podla vyrobcu je to normalne a casom sa to vymyje do stadia, ked to farbit prestane. Cim intenzivnejsi odtien, tym horsie. znacku si narychlo neviem spomenut.

jirkalp
hodnocení

Moc dekuji

"...casom sa to vymyje do stadia, ked to farbit prestane"

Nevím, jakým časem, ale mě nepřestala černá spárovačka barvit ani po nějakých 5 letech.

hodnocení

0x

Zkušenost s tím nemám, takže asi moc neporadím, napadá mě jen, že jste možná použil starou spárovací hmotu. Já osobně bych to nechal dokonale uschnout a pokud by to stále zlobilo, tak bych to něčím přetřel, buď disperzní barvou, nebo možná lépe disperzním lakem.

hodnocení

0x

Tohle mi dělala černá spárovačka, černé šmouhy na světle šedých kachlíkách byly úžasné *ee*. Barvila i po několika letech, kdy vyschlá už rozhodně byla. Možná by pomohlo opatrné přetření spár penetrací, ale musel byste dávat pozor, abyste nepřetřel i kachlíky. Chystal jsem se na tenhle zákrok tak dlouho, až se udělala kompletní rekonstrukce koupelny *smich*.

re4zon
Jo, presne tohle jsem udelal s cernou sparovackou. Pretrel hodne naredenou bezbarvou penetraci, chvili nechal a setrel houbou co bylo na obkladu. Ale byly to obklady s lesklou glazurou, na jinych bych si to netroufnul, to by tam ta penetrace taky mohla zustat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]