Nejste přihlášen/a.
Zdravim
je to tohle prosim dobre? maji byt hrebiky videt? nebude to v tech mistech pak hnit? mel jsem za to ze hrebiky jsou v horni casti a prekryte radou sindelu nad nimi?
Dobře to podle mě není, nejen proto, že na hřeby přímo prší, ale i proto, že šindel nemůže volně s teplotou a vlhkostí pracovat, když je takto přibitý na obou koncích.
To vypadá, že se někomu nelíbilo, že šindele na sebe přesně nedoléhají, tak jim pomohl hřebíky. On je to asi jen nějaký přístřešek, ne?
Dobrý den, kouknul jsem na Google, kde jsou obrázky, ale hřebíky tam vidět nejsou - ono snad kolem nich bude i zatékat, což je špatně. Zdravím!
skolka - a jak píšete, tak okolo hřebíků by to zahnívat časem mohlo, protože tam poteče voda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.