Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to azbest?

Od: bendova44 odpovědí: 14 změna:
V naší vesnici je to všude u světel..
Je to azbest?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ty bedny se dělaly ze sklolaminátu

bendova44
hodnocení

Díky, alespoň mám klid na duši. Hezký den.
k2

@bendova44: A azbestova pixla by Vas zneklidnovala na dusi? Mohu vedet cim?

bendova44
hodnocení

Některé ty bedny jsou už na krajích dost poškozené a jakoby se "třepí", takže kdyby se jednalo o azbest tak by se mohl uvolňovat do vzduchu, podle toho co jsem četla.

Nojo , nejhorší je smrt z vyděšenosti! Přitom je hyzky vidět že to ani při té nejlepší vůli nemůže být osinek , že je to skelná laminát!

Nenechte se znepokojovat brakovou literaturou.

riva

Azbest? To je nějaká kampaň ekoteroristů? Že se tady tyto nesmysly vyskytují dost často.

08.01.23 15:30
hodnocení

3x
Ne.
bendova44
hodnocení

Dobře, díky. Hezký den.

hodnocení

1x

Jen pro upřesnění pro tazatelku - škodlivost azbestu je v mikrovláknech která se uvolňují. Sklolaminát takových uvolňujících se mikrovláken má taky určitě dost

hodnocení

0x

To už je snad davová psychóza s tím azbestem. Není a i kdyby byl, tak by se také nic nedělo.

Davová? Asi ne. Nedávný dotaz o střeše a napráskání souseda na PČR byl ze stejného zdroje, ne?

Tak to jsem nezaregistroval, ale jinak je to tu každou chvilku.

nov
hodnocení

0x

U vás to už hraničí s posedlostí, azbest vidíte všude. *alene*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak poznat azbest

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]