Dobrý den je mi 23 let a řekl jsem si že je čas odejít od rodičů a najít si vlastní byt No líbí se mi jeden byt který se nachází v Bratislavě jo celé 33 milionů. Já teď potřebuji pomoc Jak mám začít Jak je to tam s hypotékou? Co mám dělat mám tam přijet a být do nějaké doby v hotelu?
Netrolite tak trochu az dost silno? Preco Bratislava? Mate vyratanu splatku hypo mesacne pri hodnote bytu 33 mil czk? Taky prijem ako 23 rocny s vasim pisomnym prejavom a stylom otazky nemate.
Dobrý den, pozor - na Slovensku je zavedeno euro, tak to nebude cena za byt v Kč. No, na mladého kluka možná zbytečný luxus, ale může to být útulné. Zdravím!
david*
Jsem to psal rovnou v českých. V Eur to stojí 1 456 180€
Lidi z Blavy jezdí bydlet za kopec do malých městeček do Rakous protoze jsou po dálnici v centru rychleji než z ucpaných silnic na předměstí. Za cenu malého bytu pak v Rakousku koupí domek. Co se týče hypoték, tak když u nás byl střed úročení hypoték 2.5-3% tak Slováci jeli okolo 0.8% ale to ti když máš rozpočet 33 mega asi vrásky nedělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.