Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byt v Bratislavě - Jak mám začít?

Od: david* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den je mi 23 let a řekl jsem si že je čas odejít od rodičů a najít si vlastní byt No líbí se mi jeden byt který se nachází v Bratislavě jo celé 33 milionů. Já teď potřebuji pomoc Jak mám začít Jak je to tam s hypotékou? Co mám dělat mám tam přijet a být do nějaké doby v hotelu?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dle vašeho písemného projevu si myslím, že nemáte ani 30000 Kč.

Vám hypotéku v této výši nikdo nedá.

Nejprve si zkuste dodělat alespoň maturitu a pak si zkuste vydělat alespoň na 1+KK.

Váš dotaz není dobrý ani jako legrace...

Presne tak.
david*
hodnocení

Moje výplata je 35 000 kč.

hodnocení

2x
Netrolite tak trochu az dost silno? Preco Bratislava? Mate vyratanu splatku hypo mesacne pri hodnote bytu 33 mil czk? Taky prijem ako 23 rocny s vasim pisomnym prejavom a stylom otazky nemate.
david*
hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pozor - na Slovensku je zavedeno euro, tak to nebude cena za byt v Kč. No, na mladého kluka možná zbytečný luxus, ale může to být útulné. Zdravím!

david*
hodnocení

Jsem to psal rovnou v českých. V Eur to stojí 1 456 180€

hodnocení

0x
Lidi z Blavy jezdí bydlet za kopec do malých městeček do Rakous protoze jsou po dálnici v centru rychleji než z ucpaných silnic na předměstí. Za cenu malého bytu pak v Rakousku koupí domek.
Co se týče hypoték, tak když u nás byl střed úročení hypoték 2.5-3% tak Slováci jeli okolo 0.8% ale to ti když máš rozpočet 33 mega asi vrásky nedělá.

ss
hodnocení

0x

Neblbnete, co kdyz myslel 3,3 milionu v ceskych...

tenhle je v prepoctu za 4,2 a ma pres 40m2 a jiste pujde sehnat i mensi za 3,3 reality.sk/...

Tak se věnujte odpovědi na otázku, jak to udělat a jaké jsou požadavky. Hádám že je požadavek je mít nejméně 20% hotovosti, svého a dostatečný příjem

Trola je nutne zastavit hned na uvod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]