Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit dveře z pravého dřeva

Od: cala* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jak vyčistit dveře z pravého dřeva od mastnoty? Čistila jsem je leštidlem, mýdlem, jarem ale čím více dveře a kuchynskou linku myji tím více lepí. Prosím o radu předem děkuji za odpověd.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Dobrý večer,

zkuste na to lešťěnku značky Diava- červená leštěnka, většinou ve skleněné lahvi.

malvinka*
hodnocení

0x

Vanilkový puding do 5 litrů vody jste vyzkoušela?

doplněno 25.04.10 12:11:

S úspěchem se škrob z pudingu používá k mytí oken nábytku atd.

celasa

Nezkoušela... Doma děláme puding do půl litru mléka...ale pokud nemá někdo peníze, proč ne :)

kytka*

To jako fakt? To jsem v životě neslyšela-co ty lidi nevymyslej.Na okna ano ,ale na nábytek?A vy jste to s tím myla,

mkat*
hodnocení

0x

Az tie dvere nie su povrchovo opravene tak to pojde asi tazsie.Treba ich jemne presmirglovat pretriet nejakym jemnym moridlom,alebo niecim podobnym a potom natriet ochrannym naterom,(lakom).No apotom by mali byt dvere ako nove.

Totiz to az je ta mastnota v dreve tak ju s tych dvery tazko dostanete.Ta je uz v siaknuta v tom dreve.

lidus*
hodnocení

0x

Mám kuchyňskou linku -dvířka ze dřeva napuštěná luxolem a plynový sporák, šílené jak se mastnota z plynu nachytá. Používám saponát Ajax a jsem spokojená ale musím to dělat každý týden.

kytka*

Ajax taky používám a chválím*tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]