Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám velké balení zrnkové kávy (10kg+). Nejlépe balení po pytlech - bude se přebalovat. Na kvalitě nezáleží, cílím na nižší cenovou skupinu. Nemáte typ kde koupit? Makro má pouze 1kg balení. Děkuji.
makak - tohle jsem zkoumal na Google už odpoledne, ale nenašel jsem tam konkrétní odkaz na tu možnost koupit větší balení. Kde to tam je? Zcela přesně, jednoznačně a konkrétně, aby to tazatel hned našel.
makak - jo, pravidlo Z4 nabádá ke konkrétnosti. Jinak on tazatel se už stejně asi neozve, tak snaha je zbytečná.
Tip nemám, jen mne zarazilo na kvalitě nezáleží. Co s takovým nekvalitním, možná přepáleným a nakyslým humusem chcete dělat? Posílaly jsme na frontu na Ukrajinu krabici káv, a to jsme vybírali levné a přitom slušné v akcích v marketech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.