Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrnková káva velké balení

Od: hledamkafe odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, hledám velké balení zrnkové kávy (10kg+). Nejlépe balení po pytlech - bude se přebalovat. Na kvalitě nezáleží, cílím na nižší cenovou skupinu. Nemáte typ kde koupit? Makro má pouze 1kg balení. Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Přímo v pražírně.
Určitě vám při velkém odběru rádi udělají i kávu "na míru", co se týká původu a pražení.

makak
hodnocení

2x
Balirny praha
ben®

makak - dejte konkrétní odkaz.

re4zon
To myslis vazne? Nedokazes prepsat nazev firmy do vyhledavace?
makak
ben®

makak - tohle jsem zkoumal na Google už odpoledne, ale nenašel jsem tam konkrétní odkaz na tu možnost koupit větší balení. Kde to tam je? Zcela přesně, jednoznačně a konkrétně, aby to tazatel hned našel.

makak
Normálně si na ně najdete kontakt, zavoláte nebo napíšete jim a oni vám klidně naprazi tunu kávy dle vaseho vyberu...
A nemám to tazateli rovnou všechno i zařídit? Nevěděl jsem,že odpovědi musí být jak pro malé děti...
ben®

makak - jo, pravidlo Z4 nabádá ke konkrétnosti. Jinak on tazatel se už stejně asi neozve, tak snaha je zbytečná.

poradte.cz/...

liska5
hodnocení

2x

Tip nemám, jen mne zarazilo na kvalitě nezáleží. Co s takovým nekvalitním, možná přepáleným a nakyslým humusem chcete dělat? Posílaly jsme na frontu na Ukrajinu krabici káv, a to jsme vybírali levné a přitom slušné v akcích v marketech.

makak
Když se to může prodávat normálně v obchodě a lidi to nadšeně pijí, tak co by ne.

ahoj*
hodnocení

0x

Ve skladu Marilly? :) Mlete kilovky stavaly vloni i pod 100,-

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná využít (snad) výhodnou nabídku tohoto obchodu viz odkaz. Zdravím!

kava.cz/...

hodnocení

0x
10kg balení mall.cz/...
Jinak, jak už bylo řečeno, obraťte se na jakoukoli pražírnu v okolí; osobně, telefonicky, emailem, ...
Pokud dáte místo, kde chcete nakupovat, i tam vám najdeme dodavatele. I když to není až tak nutné...ale pro osobní jednání může být pro vás důležité...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]