Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
tak jsem ten sprcháč nějak oblepil a momentálně čístím spáry od lepidla (jsem prase) a zajímalo by mě, jestli nemáte nějaké fígly.
Mám koupenou standardně hornbach.cz/... a hornbach.cz/.... To by mělo být ok ne? Spárovačka do spár i do rohů, rohy a hrany pak objet silikonem.
Spárovačku namíchám do konzistentní hmoty a gumovou hranou zapravím do spár, pak přejedu hladítkem s houbou, chvilku počkám a setřu šedý film.
Jen si úplně nejsem jistý tím silikonem... Oblepují se normálně obkladačky páskou, nebo stačí hladítko třeba toto? obi.cz/...
Moc díky!
Tak super. Jak moc je to náchylné na případné opravy při prácí? Mám se bát, že když to nesmyju včas, tak už to nesmyju vůbec?
myslel jsem, že bych ucpal díry a pak to přejel silikonem, to by neměl být problém a bude to pro sichr, nebo ne?
Jo to jsem koupil někde kdysi za 50, tohle byl jen příklad ani jsem tu cenu nezaregistroval, to je zlodějina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.