Nejste přihlášen/a.
5,25335m3
Ale i kdyby Vám naúčtovali víc, v dalším zůčtovacím období se to zase srovná...
Já vidim 5,2533, nějak nevidim tu poslední 5.
Že by to, že je to mezi 3 a 4?
Tam mi to spíš připadá jako k osmičce, ale to se už neodečítá.
Jo nám když měnili vodoměry, starý si opisovali na decilitry (měl přes 10 let propadlou kalibraci, takže dávno neměl fungovat jako legální měřidlo, bylo to nedávno a tyto vodoměry jsme měli od roku 90) a když jsem se ptal, jestli mají opsaný ten nový, tak prej tam je nula (nebyla, byly tam asi 2 kubíky).
Já tam teda vidím necelých 6 proto poloha těch koleček je trochu divná, čtvrt kubíku by mělo vypadat jinak.
Osobně bych to interpretoval jako 5,2534, ale to by měla být pětka na útěku a měl by být vidět začátek šestky. Tady je tomu přesně naopak. Nevím, jak se dnes odečítá, dřív se opisovaly celé kubíky, ale slyšel jsem jak v autobuse lidi řeší, že se to teď musí opisovat na litry a že s tím je zbytečná práce. Letos jsem u odečítání nebyl, ale z toho, co jsem slyšel, tak soudím, že se opisovaly jen kubíky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.