Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit dřevěnou podlahu?

Od: mixna® odpovědí: 9 změna:

Zdravím rádcové,
jak nejlépe opravit dřevěnou podlahu .. viz foto .. levý spodní roh, jsou tam takové vrypy od "neposedného děcka na židli - i když byla olepená filcákama". Ty prostřední "čáry"to zkusím opatrně rozleštit, příp. jemnej šmirglák, ale ty rýpance jsou prostě hlubší :(
Mám i takovou tu opravnou sadu:
demashop.cz/...

ale to netrefim, aby to nebylo viditelné. Měnit se mi to nechce.

Díky za radu

Jak opravit dřevěnou podlahu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to opravdu dřevo? Skutečně dubová podlaha? Nebo to je umělina?

Pokud to je nějaký umělý vinyl, tak to je v podstatě neopravitelné.

Pokud to je skutečně dřevo a je to nalakovaný nějakým tvrdým olejovoskem, je takřka vyhráno. Opatrně rozbrousit a přetřít.

Ta sada jak máš, ta je na trochu jiné opravy. Tím by to nešlo a případná oprava by byla více viditelná, nežli to je teď.

hodnocení

Jojo je to dřevo. Díky za info .. zatím sonduju možnosti a hledám odvahu :)

Jaký lak? Koupený už lakovaný vlysy?

hodnocení

To netuším .. je to pronájem

Tak vyzkoušej někde v koutě. Jemně obrousit a zkusit přetřít nějakým tvrdým olejovoskem, třeba Osmo.

hodnocení

vypada to teda na teplejsi pocasi .. az se bude moct poradne vetrat.

drzte mi koliky a dekuju za rady

hodnocení

2x

Brusné rouno, pak vosk a vyleštit.

hodnocení

Děkuji .. podívám se po tom.

hodnocení

0x

Vůbec nic s tím nedělejte, nebo to bude ještě horší. Vidět to skoro není, tak si s tím hlavu nelamte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]