Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda na umývadle v koupelně a mokrý bok skříně pod ní

Od: milka* odpovědí: 14 změna:
Dobrý den , chtela bych požádat jestli by mi někdo neuměl poradit odkud se může prosim objevit z niceho nic přes noc voda na umývadle když nikde nic nekape . Baterie odpad trubky vsechno v pořádku suchý . Uz se mi to stalo doma 2 krat . Proste rano přijdete a byla tam voda a celý jeden bok pravý teda abych upřesnila u skříňky která je s umyvadlem ale jenom zvenku ne zevnitř uplne promočený a kapalo to dolu vlastně kde to rozmočilo i spodek zárubně u dveří . Nedokážu si to vubec vysvetlit čím to muze byt a ze se tam voda najednou objeví přitom nevím odkud . Přidávám foto umyvadla . Dekuji za odpovědi
Voda na umývadle v koupelně a mokrý bok skříně pod ní
Voda na umývadle v koupelně a mokrý bok skříně pod ní #2
Voda na umývadle v koupelně a mokrý bok skříně pod ní #3

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Když vidím jak je to udělané, ani se nedivím, že je někde něco mokré. Z fotek ale nepoznám co to způsobuje.
Až budete ovšem chtít říct, proč Vám v koupelně smrdí kanalizace, tak Vám to řeknu.
milka*
hodnocení

Bydlím v pronájmu už třetím rokem a začalo se to dít až ted . V koupelně nic nesmrdí Dekuji za odpověď ale Ja zato nemuzu .

hodnocení

2x
Vzhladom na nefunkcny sifon si viem predstavit aj spatny tok z odpadoveho potrubia.
milka*
hodnocení

Dobry den jak prosim myslíte nefunkční sifon? Bydlím v bytě v pronajmu uz 3 rokem a začalo se to dít až ted . Dekuji
Sifon ma nejaku cast v tvare pismena U, vy mate len flexi hadicu, kde nikde nestoji voda vo funkcii pachoveho uzaveru.
milka*
hodnocení

Aha jasne uz tomu rozumím . Myslíte ze by mohla byt chyba v tom? Ja jsem se jeste nekde docetla ze by se mohlo stát ze v případě nějakého špatného odtoku vody a podobně ze voda vystřelí nahoru ven a vlastně jsem zkoumanim zjistila ze umyvadlo je celkove udělané nakrivo takze vlastne ta prava strana je o centimetr níž nez levá kdyz jsem to měřila což by bylo logické proc to bylo na pravý strasne ta voda . Čtu různé diskuze uz asi 2 hodiny snažící sa nato prijit . Dekuji moc za vaše odpovědi

hodnocení

2x
Urobte pokus: umyvadlo utrite do sucha a potom tam polozte toaletak alebo papierove utierky. Ak budu rano mokre, tak vam to tlaci odpadovu vodu od susedov alebo z vasej pracky / umyvacky.
milka*
hodnocení

Jste strasne hodný moc Dekuji . Jdu hned nato . Prave ze my mame pracku i umyvacku v kuchyni ne v koupelně takze tam je jenom sprchový kout a umyvadlo .
milka*
hodnocení

Jeste jenom bych se vás zeptala . Pokud to tak bude staci vyměnit a dat tam ten sifon aby se to nedelo jak jste psal nebo je potřeba i kontaktovat sousedy ze neco neni v pořádku taky u nich? Dekuji

hodnocení

2x

No, já si nějak nedokážu představit že by vyletěla voda s odpadu a navíc pouze na pravou stranu umyvadla.Kdyby už ,tak by byla určitě špinavá že by jste to snad poznala.Jediné co mě napadá že to může téct tou baterií při nějakém vyšším tlaku-v noci není odběr tím pádem se může zvětšovat tlak v řádu*nevi*

milka*
hodnocení

Je to opravdu záhada tuhle noc zase nic . Vubec to nechapu čím to muze byt ale uz se to stalo 2 krat za tyden

hodnocení

1x
Je to nepravděpodobné, ale mohla by být i nedotazeba hadička v baterii, kterýá když se nepoužívá povolí těsnění, zkuste na noc zavřít rohacky, ať se vyloučí ještě tohle. Co se týče odpadu, tak koupit zátku a vyzkoušet ucpat. Každopádně odpad je špatně udělaný a ta voda tam dle stavu skříňky a oblozky teče už delší dobu.

ahoj*
hodnocení

0x

A neni ta stena studena? Pak to muze byt i kondenzat...

jirib
hodnocení

0x
Řešte s majitelem bytu nebo domu.
Může se to vracet z ucpané stoupačky nebo teče po trubkách ve stoupačce(zdi).
Nikdo neví,co tam ve zdi máte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]