Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Firma nám chodila vždy v prosinci odečítat stav měřáků radiátorů, jsou to takové ty barevné trubičky, musí se každý rok vyměnit. Bylo to ve dvou preacovních dnech, bytů přes 30, tak se to vždy nějak zrealizovalo. Letos vypsali jen jeden termín a to v sobotu týden před vánocema. To jsem nemohl, tak jsem dva dny před termínem volal na uvedené číslo, jestli bude i jiný termín, že nemůžu být doma. Paní mi řekla, že zatím nikdo neozval kvůli tomu, že nebude doma, ale že možná bude náhradní termín mezi svátkama a brala si na mě číslo telefonu.
Už se pak nikdo neozval a žádný nový termín na dveřích nám nevisí, ve čtvrtek a v pátek mi telefon u nich nikdo nebral.
Budeme teď v lednu skoro dva týdny pryč.
Mám dotaz - musím se aktivně ještě o odečet zajímat? Nebo dostanu automaticky nějaké průměrné nebo loňské hodnoty? Jak se řeší, když někdo není odečten?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.