Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel baxi duo-tec compact

Od: art13® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, máte někdo tento kotel? Kotel se zatím používal jen pro vytápění obchodního prostoru a nyní zjištuju, že se dá ohřívat i voda, co musím udělat abych ho mohl využít i pro ohřev vody? Majitel to neřešil a neřeší, ale já si říkám, že bych ho využil právě i k ohřevu vody. Netuším jak to fuguje a jestli to není zbytečné, když si třeba za den jednou natočím kbelík pro vytření prodejny a třeba 3x si umyju ruce. Zvedne se nějak spotřeba plynu? Stačí natáhnout jen potřebné trubky pro teplou vodu? Návod prostuduji, ale říkal jsem že, že spíš bude lepší dostat infotmace přímo od uživatelů . Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Baxi ma kotle s prutokovym ohrevem TUV, s vestavenym zasobnikem 40l a verzi jen pro topeni. K variante kotle jen pro topeni, lze doinstalovat stacionarni ohrivac vody 100l a vice. Nevime, jaky kotel mate? Klidne staci jen prepnout rezim na displeji kotle…. Dejte foto kotle nebo stitek na kotli.
hodnocení

Zatím mám jen tohle foto, až přeberu tak mohu vyfotit lépe. Díky

Kotel baxi duo-tec compact
Kotel baxi duo-tec compact #2
Pod kotlem vidim jen tri trubky, predpokladam, ze pro ohrev vody musite pridat externi zasobnik vody s cidlem ze zasobniku a potrubi, ktere propojite s kotlem a zasobnik dopojite na studenou a teplou vodu….A nebude lepsi nejaky el. ohrivac vody pod drez?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]