Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo na porcelán

Od: durancea* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

rozbila jsem si dnes porcelánovou mísu na 2 kusy. Je mi jí líto. Manžel ale tvrdí, že jiné lepidlo než s kyanidem použít nejde. Prosím neznáte způsob, tedy lepidlo,jak ji opravit a moci pak dl používat v kuchyni? (tedy drátování nemyslím :)) ). Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Manžel má pravdu,nejlepší jsou lepidla cyanakrylátová,tak zvaná vteřinová.Ale s kyanidem to nemá nic společného.

JABRAKA

kytka*

uhu.cz/... a co toto vteřinové?

doplněno 23.04.10 21:13:

Já osobně, pokud něco rozbiji, tak se s tím bez milosti rozloučím, již bych slepované nepoužívala.*nevi*

kytka*
hodnocení

2x

Mohlo by pomoci toto uhu.cz/...

durancea*
hodnocení

moc díky za snahu pomoci - akorát manžel nechce ani ethylbenzen, tak nevím ...

hodnocení

0x

My lepíme keramiku, porcelán, klasickým Herkulesem. Ale mám to dál jen jako dekoraci, nepoužívám to v kuchyni a nemáčím ve vodě. Ale drží to dobře, použiju to třeba na suchá aranžmá.

durancea*
hodnocení

Všem Vám díky za odpovědi. Jasně, pokud kyanoakrylát nemá nic s kyanidem, tak jsem si to spojila hloupě - chemii fakt nemiluju.

Kytko, taky se většinou s takovými věcmi loučím nemilosrdně :)) , jenže toto byl super kousek mého srdce (velikostí, tvarem, malbou), kdysi z bazaru, ale splnil všechna očekávání nad míru :))

Díky, pěkný večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]