Nejste přihlášen/a.
zdarec panové reším zrovna zaklop betonoveho stropu z pudy mam betonový strop s ičky a mam na něm ruzné schodky nechce se mi dělat betonový potěr abych to srovnal tak mně napadl dreveny rost na to osb na to parozabrana na to vata a znovu to zaklopit tak se chci poradit jestli zbyteřně nekombinuji jinak na pudě jsou schodky někde 5-7 ck aněkde tak do 5 cm
Nepochuzi puda-parozabranu na beton, izolaci vatu cca 40cm, na vatu paropropustnou folii proti prachu. Pochuzi puda, nebo revizni chodnik na pude-parozabrana, polystyren 2x10cm a na to OSB deska. Problem je srovnani nerovnosti pred polozenim polystyrenu, vyrezat polystyren nebo nejak srovnat podklad.
pravě že v urřítých mistech mi kouka zbytky ička tak nechci at mi cašem protrhne parozabranu premyšlel ze u toho nejvetsiho schodku bych pouzil priřkovku ytonga
jedna se o plochu 60m2 je je to dělane tak ýe na 20m2 je shodek asi 5 cm na dalsich 20m2 je schodek asi 3 cm a na poslednich 20m2 je kolem 7cm schodek :D asi jak to kdysi delali ty stropy tak to delali na etapy
tak mně napadl, na to 1cm EPS 100Z, na to parozabrana drevenypolystyrénový rost na to osbna to vata,na to difuzní membrána a znovu to zaklopit, nikoliv OSB, tak se chci poradit jestli zbytečně nekombinuji
Trošku to komplikujete, ale určitě to vyřešíte lépe.
Bude to tedy neobydlená půda, a je potřeba, aby byla celá půda pochozí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.